Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalni Maksim

On je uspio! Seksi plesač osvojio bujnu Kate Upton

Kate Upton i njezin decko
MICHAEL GERMANA/Press Association/PIXSELL
13.06.2013.
u 08:40

Kate i Maksima spojili su zajednički prijatelji, a njezina prijateljica otkrila je da se druže i zajedno odlaze na večere i u šetnje.

Kate Upton ima zavidne obline pa za njom uzdišu muškarci diljem svijeta. Iako su dosad imali bar malo nade jer je lijepa Kate bila sama, sada im je tu radost oduzeo plesač Maksim Chmerkovskiy. Prema pisanju US Magazinea, Kate i Maksima spojili su zajednički prijatelji, a njezina prijateljica otkrila je da se Kate i Maksim druže te zajedno odlaze na večere i u šetnje.

– Bilo je jako intimno, djelovali su vrlo blisko – rekao je izvor koji je svjedočio večeri i šetnji Kate i Maksima. I dok se on proslavio kao plesač u showu "Dancing With The Stars", Kate se osim maneknekstvom sve češće bavi i glumom pa se tako angažirala na filmu "The Other Woman" s Cameron Diaz.

>>Fotka Kate u novom katalogu Victoria's Secreta – stara!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije