Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažete li se?

Oliver Stone: Leonardo DiCaprio bio bi sjajan Christian Grey

leonardo dicaprio
Press Association/PIXSELL
16.10.2013.
u 17:55

Da pitate Olivera Stonea, novi Christian Gray bio bi Leonardo DiCaprio jer bi zaradio producentima pravo bogatstvo

Da pitate Olivera Stonea, novi Christian Gray bio bi Leonardo DiCaprio jer bi zaradio producentima pravo bogatstvo. Stone nije previše objašnjavao zašto misli da bi 38-godišnji glumac bio idealan bogataš sklon S&M-u, no rekao je za The Wall Street Journal da bi Leonardo zaradio mnogo.

I dok se 67-godišnji Oskarovac bavi promoviranjem svoga dokumentarca, producenti filma imaju pune ruke posla birajući novog glumca nakon što je Hunnam odustao od uloge. Priča se da su već odabrali njegovu zamjenu, glumca Jamieja Dornana.

>>Ljepotan Calvina Kleina u ulozi Christiana Greya

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije