Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi film Antonija Nuića

Održana hrvatska premijera filma Život je truba

Život je truba
Foto: Filip Trezner
1/22
02.12.2015.
u 09:27

Novi film Antonija Nuića, komedija koja pršti humorom i optimizmom, blagdansko će raspoloženje od 2. prosinca širiti u kinima diljem Hrvatske!

U utorak, 1. prosinca u zagrebačkom kinu Europa održana je hrvatska premijera novog filma Antonija Nuića, Život je truba. Pred brojnom zagrebačkom publikom, koja je do posljednjeg mjesta ispunila veliku dvoranu kina, Trubu je predstavila ekipa filma: redatelj Antonio Nuić, glumci Iva Babić, Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Filip Šovagović, Goran Navojec, Mirela Brekalo, Zlatko Vitez i Filip Križan, ostali autori te ostatak filmskog tima.

Ova obiteljska komedija prati zgode vezane uz mladi bračni par, opuštenog trubača Buru, njegovu suprugu Janu te njihove dvije obitelji, a (među)obiteljske razmirice kulminirat će na pravoj velikoj božićnoj gozbi. U skladu s time, blagdanski je duh kinom Europa zavladao već i prije početka projekcije, kada je u predvorju kina u Varšavskoj 3 filmska ekipa prigodnim ukrasima kitila božićno drvce.

Od srijede, 2. prosinca Truba (zajedno s filmskom ekipom) putuje u nekoliko hrvatskih kina i, u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom i Kino mrežom, predstavlja film na premijernim projekcijama. Naime, u sklopu projekta Truba na putu’ već u srijedu, 2. prosinca održat će se riječka premijera filma u Art-kinu Croatia, a uslijedit će premijere i u Pučkom otvorenom učilištu u Daruvaru (3. prosinca), u Centru za kulturu u Čakovcu (4. prosinca), u bjelovarskom Kulturnom i multimedijskom centru (8. prosinca) te u kinu Samobor (10. prosinca). Film će biti i na redovnim programima većine drugih kinoprikazivača iz Kino mreže, kao i u kinima Cinestar: od 3. prosinca u Zagrebu, Rijeci, Vukovaru, Varaždinu i Splitu, te od 17. prosinca u Osijeku, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku i Slavonskom Brodu.

Film Život je truba nastao je u hrvatsko-slovensko-srpsko-britanskoj koprodukciji; producent filma je Boris T. Matić, a koproducenti su Miha Černec, Jelena Mitrović, Ivan Đurović, Goran Radman, Mike Downey i Sam Taylor. Hrvatski distributer filma je Blitz film i video produkcija.

Informacije o filmu i kino distribuciji možete pratiti na službenoj Facebook stranici.

 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stipestipov
01:41 21.04.2016.

Samo takvo smeće od filma, nije mi jasno da glumci za ovako loš film moraju završiti akademiju pa bolji bi bio da su glumce tražili po ulici, očajne role ama baš svih u filmu, žali bože sat i po vremena.Katastrofa u stvari malo lošiji od prosjeka standardnog hevatskog filma ili da parafraziran naslov i kažem da je film totalna truba. Ko preživi gledanje filma neće niti riječi o njemu pričati! Jedina dva detalja koja se mogu spomenuti je odjavna pjesma grupe film i razgovor između svekrve i nevjeste u stvari nevjestin monolog svekrvi, sve ostalo za zaborav. Ne razumjem kako su glumci redom dali očajne role a gledao sam od većine maestralne uloge. ŽALOSNO. Aj bog!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije