Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robin Thicke

Odabran najveći seksist 2013. godine!

robin thicke
Foto: Press Association/Pixsell
20.12.2013.
u 16:08

I nije nas previše iznenadilo što je to Robin Thicke, koji je titulu osvojio zbog svog singla 'Blurred Lines', koji je u nekoliko navrata prozvan 'silovateljskim', piše Independent.

Odabran je najveći seksist 2013. godine. I nije nas previše iznenadilo što je to Robin Thicke, koji je titulu osvojio zbog svog singla 'Blurred Lines', koji je u nekoliko navrata prozvan 'silovateljskim', piše Independent.

Nagradu mu je uručila Koalicija za zaustavljanje nasilja nad ženama, poslavši mu vaučer za skidanje hita "R.E.S.P.E.C.T" Arethe Franklin. U anketi je sudjelovalo 60 članova koalicije, a na drugom mjestu našao se britanski premijer David Cameron, na trećem britanski političar Godfrey Bloom, na četvrtom novinar The Suna Tom Newton-Dunn, a na petom tužitelj Robert Colover. Iako se Robin više puta branio od optužbi da je njegov hit seksistički, nije mu uspjelo.

>> Hit ljeta zabranjen na sveučilištu jer 'promiče silovanje'

Ključne riječi

Komentara 1

HA
harakiri
20:04 20.12.2013.

pa ovo mu je samo plus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije