Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na ljetovanju

Obožavateljice 'poludjele' na Lovrenovu fotku s bazena

Lovren na ljetovanju s obitelji
Foto: Instragram
1/2
02.07.2014.
u 21:15

Lovrenova fotografija s ljetovanja zaludila je obožavateljice

Hrvatski reprezentativac i trenutni igrač Southamptona Dejan Lovren trenutno uživa na ljetovanju sa suprugom Anitom i kćerkicom Elenom.

Lovren je na svojim profilima na društvenim mrežama podijelio nekoliko fotografija obiteljskog druženja, a ona posljednja, objavljena na Instragramu, zaludila je obožavateljice koje su si dale oduška u komentarima.

Lovren je, podsjetimo, zajedno s Vedranom Ćorlukom zaludio žene diljem svijeta nakon kupanja bez kupaćih gaćica u jacuzziju u Brazilu u društvu Darija Srne i Luke Modrića.

>> Goli Lovren i Čarli opuštali se na bazenu u društvu Srne i Modrića

Foto: Instagram/Wanda Nara

Komentara 16

MO
moslavina9954
06:38 03.07.2014.

To su samo one koje su poludjele od želje da budu sponzoruše.

LP
luna_park
08:03 03.07.2014.

Doduše nisam žensko, ali još mogu razumjeti za onu fotku na bazenu gdje mu se vidi pozadina da je izazvala toliki interes i oduševljenje kod mnogih, ali kod ove fotke mi stvarno nije jasno što je na njoj tako posebno da bi itko zbog nje "ludio".

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
22:04 02.07.2014.

Zgodniji sam od njega bar duplo,ali sta mi vrijedi kad nemam lovicu.Ćopim ja klinkicu na šprehu bez problema,ali čim me provali da nemam ni za kikiriki,dobijem pedalu.Nisu ni klinkice više lak plijen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije