Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIVNA

Nikad ne biste pogodili koliko ovaj supermodel ima godina

Christie Brinkley
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
09.02.2017.
u 17:11

- Zahvaljujem se Sports Illustratedu jer su poslali moćnu poruku da dobre stvari dolaze u paketima raznih veličina i nemaju rok trajanja - napisala je Christie ispod fotografije.

Christie Brinkley, jedan od najpoznatijih svjetskih supermodela, vratila se na naslovnicu magazina Sports Illustrated, čije je naslovnice krasila još početkom 80-ih godina prošlog stoljeća.

Bivša supruga glazbenika Billyja Joela danas ima 63 godine, no izgleda barem 20 godina mlađe. Na novoj naslovnici, čijom se fotografijom pohvalila na svom Instagram profilu, pozira uz dvije jednako lijepe kćeri - Alexu Ray Jole (32) i Sailor Lee Brinkley Cook (19), koju je dobila u braku s arhitektom Peterom Cookom.

- Zahvaljujem se Sports Illustratedu jer su poslali moćnu poruku da dobre stvari dolaze u paketima raznih veličina i nemaju rok trajanja - napisala je Christie ispod fotografije. Inače, Brinkley se dosad pojavila na više od 500 naslovnica raznih magazina, no najpoznatija je po pojavljivanjima u spotovima bivšeg supruga Billyja Jolea, kao što je onaj za njegov veliki hit "Uptown Girl".

 

>>Christie Brinkley sa 60. će se slikati za naslovnicu Sports Illustrateda

>>Ima 61 godinu, a na ovakvoj liniji mnogi bi joj pozavidjeli

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
17:05 10.02.2017.

super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije