Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ozdravi mi i ne skidaj osmijeh s lica'

Nives Celzijus završila u bolnici, fanovi zabrinuti njezinom objavom

Nives Celzijus
Foto: Instagram
01.01.2017.
u 14:20

Fanovi su joj poželjeli brzi oporavak i da ne skida osmijeh s lica

Nives Celzijus zabrinula je fanove svojom objavom na Instagramu. Nives je naime objavila svoju fotografiju iz bolničkog kreveta. Uz fotografiju je napisala: 
- Imala sam plan malo ljepša i sređenija ući u ovu Novu, ali ispalo je i malo drugačije. Ipak, osmijeh je tu, a to je najbitnije. Želim vam najsretniju Novu godinu, mili moji", napisala je.

Uslijedili su brojni komentari njezinih obožavatelja koji su je pitali što se dogodilo. Poželjeli su joj brzi oporavak. - Ozdravi mi i ne skidaj osmijeh s lica, a lijepa si i ovako - neki su od komentara.

Zasad Nives još nije odgovorila što se dogodilo. 

Inače Nives je već prije na Instagramu objavila: - I tako ja svoje rijetko slobodne dane ovaj mjesec, provodim bolesna u krevetu, ružna i iznemogla, pa eto da se bar malo sredim za posjet doktoru i pravim se da idem na špicu ispijati vino i škicati zgodne frajere - i time dala naslutiti da je bolesna.

Komentara 6

OB
ObrenM
16:54 01.01.2017.

Moram se zahvaliti V.l. sto nije ovu prevaznu vijest objavio neposredno prije doceka nove godine jer bi pucanstvo bilo jako uznemireno i propao bi nam docek.

RG
RuzaSapina56@gmail.com
07:08 02.01.2017.

Nije ona kriva sto je lijepa ali da joj je to najvažnije ? Zar mi koji nismo lijepi nismo vrijedni?

VK
vlado.kova5
21:09 01.01.2017.

Ti tako ružna ,ma nemoguće,predivna,ime ti je Divna!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije