Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prezgodna

Rihanna u seksi kostimu Ninja kornjača obara s nogu

rihanna
Foto: Instagram
1/10
03.11.2014.
u 15:57

Rihanna i njezina svita utjelovile su kultne Ninja kornjače i pritom se odlično zabavile

Noć vještica je prošla, no neke maske neće tako brzo pasti u zaborav. Jedna od njih je i Rihannina, koja se sa svojom svitom maskirala u kultne Ninja kornjače.

Ljepotica s Barbadosa i njezine tri prijateljice ludo se zabavljale glumeći Leonarda, Raffaella, Michelangela i Donatella na ulicama New Yorka, prije nego su tulum nastavile u jednom od tamošnjih klubova.

Foto: Tanya Kesey/Press Association/PIXSELL

Tanya Kesey/Press Association/PIXSELL

Kako bi postigle autentični izgled likova iz hit serije s početka '90-ih, Rihanna je na kožu nanijela sprej kojim se kamuflirala u zeleno, odjenula zlaćani korzet te obula visoke gladijatorice. Ninja kornjače nikad nisu izgledale seksepilnije, zar ne?

>>Rihanna pošteno 'oprala' CBS jer je otkazan njen nastup

>>Modni promašaj godine? Rihanna grudi skrila tek cvijećem

>>Rihanna u seksi badiću uživa na jugu Italije

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije