Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DILEME NEMA

Nina Badrić: U Zagrebu mi je dosadno, puno se bolje zabavljam u Beogradu!

nina badrić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
26.01.2017.
u 15:26

- Moji frendovi koji dođu iz Beograda kažu da im je Zagreb odličan i fenomenalan te da se super zabavljaju. Meni je u Zagrebu dosadno. Valjda je uvijek bolje kod nekog drugog - rekla je Nina,

Nina Badrić često boravi u Beogradu, gdje su njene pjesme rado slušane. Stoga ne čudi i zanimanje medija za jednu od najpopularnijih pop pjevačica u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji. Jučer je tako gostovala u emisiji "Exkluziv" na Prvoj TV, a novinare je zanimalo gdje se bolje zabavlja, u Zagrebu i Beogradu. Za Ninu tu dileme nije bilo, jer, kako je rekla, u Beogradu ima zabave svaki dan, za razliku od glavnog grada Hrvatske.

Velika podrška fanova

- Moji frendovi koji dođu iz Beograda kažu da im je Zagreb odličan i fenomenalan te da se super zabavljaju. Meni je u Zagrebu dosadno. Valjda je uvijek bolje kod nekog drugog - rekla je Nina, koja je gostovala na snimanju emisije "Nikad nije kasno", koju vode popularni Jole i Sanja Doležal.

Pjevačici puno znači podrška fanova, a to se i potvrdilo na jučerašnjoj dodjeli nagrada Narodnog radija za pjesmu godine. Nagradu je dobila upravo Nina, i to za pjesmu "Dani i godine", koju je napisala s Predragom Martinjakom.  Za deset dana joj izlazi i novi singl, pjesma "Vrati me".

 

#aboutyesterday 🎈😘

A photo posted by Nina Badric (@badrich) on

>>Nije važno ima li muškarac pivski trbuh i je li proćelav ako je meni privlačan

Ključne riječi

Komentara 41

CA
caissa
15:44 26.01.2017.

vašar ili dernek pevaljko,idi bre tamo gde ti je lepše

DU
Deleted user
15:56 26.01.2017.

Ja bih komentirao, ali imam žuti karton pa moram da se pazim tjedan dana:))

DM
drago.miota
15:45 26.01.2017.

nevračaj se.nikad nikad pa ni onda!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije