Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinula šutnju

Nina Badrić odgovorila na napise o vezi s Goranom Bogdanom!

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/4
07.04.2015.
u 20:06

– Ako se već napiše sve, a da se mene ne pita, kako da ja to onda demantiram? – pita se pjevačica

Nina Badrić prije nekoliko dana našla se u središtu pozornosti nakon što je u javnost izašla vijest da pjevačica već tri mjeseca uživa u ljubavi sa 12 godina mlađim glumcem Goranom Bogdanom.

Svoju navodnu novu romansu pjevačica je izbjegavala komentirati sve do sada. U intervjuu za RTL progovorila je o ljubavi koja je podigla medijsku prašinu.

– Spajali su me različiti mediji s muškarcima koje nikada nisam upoznala u životu. Niti im ruku dala, niti im pružila, tako da... Što god ja rekla, to se neće pisati, jer ako se već napiše sve, a da se mene ne pita, kako da ja to onda demantiram? – izjavila je diplomatski Nina.

>>Nina je konačno pokleknula, sviđa li vam se njena promjena?

>>Nina Badrić i Bojana Gregorić Vejzović uživale u piću

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar patkovic
patkovic
22:47 07.04.2015.

vald dečko voli milfice

AN
Anasta
08:49 08.04.2015.

Bravo Nina, mladje - sladje, tip je bas zgodan.

OB
ObrenM
02:24 08.04.2015.

Maska je pala.Koliko smo je zalili,kada je po svojim rijecima imala problema u braku-radi bivseg supruga.Svi smo stali na njezinu stranu i zalili je.Onda se je ispostavilo,da je ona bila ta koja nije drzala do braka.Nakon razvoda se je vidio njezin moral-od oblacenja,preko ponasanja i druzenja sa duplo mladjima.Bitno joj je,da se samo eksponira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije