Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljuta zbog prozivki

Nikolina Ristović poludjela na napade na Facebooku: 'Meti svoj prag...'

nikolina ristović
Foto: Facebook
04.08.2014.
u 17:44

'Trenutak boli traje jedan sat, dok sat uživanja traje jedan trenutak... enjoying best view money can buy', napisala je Nikolina Ristović uz fotografije objavljene na Facebooku...

'Trenutak boli traje jedan sat, dok sat uživanja traje jedan trenutak... enjoying best view money can buy', napisala je Nikolina Ristović uz fotografije objavljene na Facebooku. Sa suprugom i kćeri odmara se u Francuskoj, a na jednoj od fotografija drži se i za svoj trudnički trbuščić. Dok su je neki obožavatelji podržali, jedna žena upitala ju je gdje joj je dijete.

- Jedno u meni, drugo sa mnom, prebrižna, beri brigu ženu i meti svoj prag..., napisala je između ostalog Nikolina. Nakon toga, Nikolina se obračunala s još dva muškarca, čije je komentare izbrisala. Voditeljica ne voli kad joj netko komentira obitelj, pa je žustro reagirala. - Stoka kao vi neka se tornja u svoje torove, s...te po svojim majkama. Mrš., zaključila je Pišek.

 

>>Nikolina Ristović trudna četiri mjeseca!

Komentara 6

Avatar SMECHAR
SMECHAR
06:08 05.08.2014.

Ugledala se na stariju kolegicu pa da si i ona riješi egzistenciju, ako nista drugo ostaje joj alimentacija...ne znam samo gdje je pamet tim frajerima, očito u qrcu...

Avatar Idler 3
Idler 3
06:13 05.08.2014.

Sudeći po rječniku i načinu komunikacije prava je.....srpska snaja >;-))

Avatar AlanGnjus
AlanGnjus
07:53 05.08.2014.

Kiseloga ti krastavca šta je ovo?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije