Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O Vidoju i kćerki

Nikolina Pišek: Pakleno je biti siromašan i sam

pišek (1)
Pixsell
02.07.2013.
u 21:34

Nikolina Pišek dala je intervju za srpski Story te otkrila kako udobrovolji svog zaručnika Vidoja Ristovića poslije svađe

Nikolina Pišek dala je intervju za srpski Story te otkrila kako udobrovolji svog zaručnika Vidoja Ristovića poslije svađe. - Upornim i dugotrajnim umiljavanjem i ispričavanjem odobrovoljim Vidoja, rekla je Nikolina i dodala kako je po prvi put u ljubavi anđelica.

- Bilo bi idealno da budem svom partneru na prvom mjestu kada zaradi milijun, komentirala je kada je upitana što bi više voljela, da partneru bude na prvom mjestu ili da isti zaradi milijun eura. - Dečko mi je najbolji prijatelj. Zna o meni stvari koje ne znaju ni najbolje prijatejice. Upitana što je gore, biti siromašan ili sam, odgovorila je kako je pakleno biti siromašan i sam, a intervju zaključila otkrićem kako ju je posljednji put nasamarila njezina kćerka.

>>Nikolina Pišek: Ne volim biti u blizini glupih ljudi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije