Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najsmješnija emisija dosad

Nicole Kidman otkrila Fallonu u emisiji: Sviđao si mi se, ali nisi reagirao, mislila sam da si gay!

nicole kidman, jimmy fallon
Foto: Screenshot
1/2
07.01.2015.
u 17:18

Ovo je možda najsmješnije gostovanje u showu Jimmyja Fallona dosad. Voditelj je, naime, ugostio glumicu Nicole Kidman, a tijekom razgovora otkrili su nezamislivo

Ovo je možda najsmješnije gostovanje u showu Jimmyja Fallona dosad. Voditelj je, naime, ugostio glumicu Nicole Kidman, a tijekom razgovora otkrili su nezamislivo.

Nekad davno Nicole se sviđao Jimmy. A komičar je za to saznao tek sinoć, kada je ugostio glumicu. Zajednički prijatelj Jimmyja i Nicole svojedobno je nazvao Fallona i rekao mu da ga Nicole želi u filmu ''Beywitched'' te da će s njom svratiti do njegova stana. – Dovest ćeš Nicole Kidman u moj stan? O. K:, što da radim? On mi je rekao da nabavim malo sira i krekera. Sve što sam imao bile su videoigre i čokoladice – rekao je Fallon.

– Sjećam se da si mi se sviđao. Ne sada, sada sam udana. Rick mi je rekao da me želiš upoznati i da možemo do tvog stana. Ja sam bila single i pristala sam – rekla je Nicole. Jimmy se iznenadio, a njegova reakcija bila je neprocjenjiva. – Kada smo došli tamo, samo si stajao sa svojom bejzbolskom kapom, i ništa... Nisi govorio. Ništa nisi rekao. Mislila sam, ne zanimam te, ovo je baš neugodno. Mislila sam, O. K., nema kemije, možda je gay – otkrila je Nicole. Jimmy je tijekom cijelog razgovora bio izvan sebe i smijao se vlastitom pehu.

>>Nicole Kidman slomila rebro jer je htjela imati što uži struk

>>Izvrsni Jimmy Fallon debitirao kao novi voditelj 'Tonight Showa'

Komentara 3

DU
Deleted user
17:58 07.01.2015.

Hahahahaha, simpaticno, ovakve stvari se svima dogadaju!

IK
ikonoklast
18:02 07.01.2015.

tak i meni slično bilo skoro pa u detalj i onda sam došel u emisiju nedjeljom u 2 i rekel sve kaj me turbiralo.

CA
carpediem
18:26 07.01.2015.

Uh ovo je gore vec Samar dobiti od jedne zene ovo je za Muskarca najveci udarac kad ti ovako jedna zena kaze nakon par godina bolje da me lupi samarom vec da mi ovako nesto nakon par godina kaze i jos otvoreno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije