Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na putu prema dolje

Nestaje li slavna pozadina Jennifer Lopez?

jennifer lopez
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
1/17
30.06.2014.
u 10:13

Zategnuta stražnjica Jennifer Lopez jedan je od njenih zaštitnih znakova, no čini se kako u posljednje vrijeme polako nestaje

Zategnuta stražnjica Jennifer Lopez jedan je od njenih zaštitnih znakova, no čini se kako u posljednje vrijeme polako nestaje.

Nedavno je JLo izjavila kako joj je posao izgledati odlično, što joj polazi za rukom već gotovo dva desetljeća. Majka dvoje djece dovela je svoje tijelo do savršenstva, no nije čudo da u 44. godini, unatoč tome što i dalje izgleda odlično, neke stvari počinju ići prema dolje.

Usporedili smo neke nove i stare fotografije fizičkog atributa koji je priroda podarila Jennifer Lopez.

Na promociji filma "Maid in Manhattan" 2003. godine Lopez je u uskoj haljini istaknula svoju seksi siluetu. Možda se čini vrlo čedna u odnosu na slavnu Versace zelenu haljinu koju je nosila nekoliko godina prije, no definitivno je istaknula tijelo.

Kao i na brojnim promotivnim događajima te godine.

Budući da trenutačno promovira svoj najnoviji album A.K.A. pa gotovo svakodnevno nastupa, vidljivo je da je JLo donekle promijenila obličje. Ili nam se samo čini?

Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar noesiss
noesiss
12:08 30.06.2014.

Jennifer Lopez ima 45 god ne 42. Bar taj banalni detalj u novinarstvu bi se trebalo znati.

Avatar EU afrodita
EU afrodita
00:00 01.07.2014.

pa što onda...najprije je imala latinsko američku guzu, a sad ima europsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije