Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagrada za stil

Nema ni 20, a već proglašen modnom ikonom

harry styles
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/7
03.12.2013.
u 13:08

Harry Styles proglašen je najbolje odjevenim Britancem na dodjeli modnih nagrada British Style Award

Harry Styles, pjevač tinejdžerske senzacije One Direction, proglašen je najbolje odjevenim Britancem na dodjeli modnih nagrada British Style Award.

Tom je nagradom 19-godišnjak zacementirao svoj zvjezdani status, a na dodjelu je došao u crnoj košulji, uskim hlačama od jeansa i besprijekorno iskrojenom sakou i ogrnut šalom.

Styles je nagradu dobio jer je "osoba koja je utjelovila duh britanske mode i međunarodni je ambasador Londona kao kreativne modne metropole".

>>Stjepan Hauser ponosno objavio fotografiju s Harryjem Stylesom

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
13:56 03.12.2013.

a tko je ovaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije