Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jennifer Lopez

'Ne smijem biti seksi samo zato što sam mama?'

Jennifer Lopez
Foto: Instagram
1/4
21.01.2015.
u 11:50

Jennifer je o svom izgledu progovorila i u časopisu Complex čiju naslovnicu krasi za novi broj od veljače

Jennifer Lopez jedna je od najseksepilnijih žena na svijetu iako ima 45. godina, a na  izgledu pozavidjele bi joj i brojne mlađe kolegice. No, iako izgleda gotovo savršeno, često dobiva kritike na račun svog izgleda. Naime, nekima se ne sviđa kako se poznata pjevačica odijeva jer često izgleda previše seksi.

Jennifer je o svom izgledu i kritikama na račun njega progovorila u časopisu Complex čiju naslovnicu krasi za novi broj od veljače.

– Nije mi dopušteno biti seksi samo zato što sam mama? Što mislite kako su nastala moja djeca? Ionako je u konačnici mojoj djeci više stalo do toga da sam s njima i da se brinem o njima, nego koliko sam seksi u svojim videospotovima – kaže slavna pjevačica.

– Ne kažem da me jednog dana neće pitati zašto sam nešto napravila u prošlosti, no za 10 godina neću raditi na ovaj način  – kaže J. Lo.

 

@complex magazine, February/March 2015. Photos by @gomillionandleupold #TheBoyNextDoor #January23 #JLoComplex

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

>> Latino ljepotica ponovo ljubi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije