Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotopotvrda

Nataša Janjić i Samir Šećerkadić vole se javno

nataša janjić dečko
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
04.08.2016.
u 08:21

O vezi glumice i produkt dizajnera koja je počela u lipnju do sada se samo pričalo, no dolaskom na izložbu sve su potvrdili

Šuškalo se šuškalo, a sada je zabilježeno i fotoaparatom. Glumica Nataša Janjić (34) i njezin novi dečko, produkt dizajner Samir Šećerkadić (35), snimljeni su nasmijani zajedno na izložbi Mare Bratoš i Dejana Stokića u Lazaretima u Dubrovniku. Iako je Samir njihovu vezu potvrdio, po onoj da slika govori tisuću riječi – evo i fotopriznanja.

Iskre su planule na vjenčanju poznate voditeljice

Uglavnom, njihova je veza počela nedavno i funkcionirala je na daljinu jer je Nataša u Zagrebu snimala seriju “Prava žena” koju ćemo od jeseni gledati na RTL-u, a Samir je bio u Dubrovniku, gdje je otvorio concept store. Znaju se godinama, ali iskre su planule u lipnju na vjenčanju voditeljice Nevene Rendeli i Maka Vejzovića.

Prije te veze Nataša je bila u braku s producentom Joškom Lokasom, od kojeg se rastala 2014., a sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem razišla se u veljači ove godine. Samir pak slovi za velikog zavodnika, a zanimljivo je da je bio i u kratkoj vezi s Jelenom Veljačom, inače dobrom prijateljicom Nataše Janjić, a Jelena je i producentica nove RTL-ove serije u kojoj Nataša glumi producenticu jednog TV showa.

> > Glumica Nataša Janjić uživa u ljetnim radostima, ali i u novoj ljubavi

Komentara 5

DA
danpav22
11:28 04.08.2016.

bit ce još javnije kad si dosade..

LI
liliZG
12:32 04.08.2016.

sve ostaje u familiji , televizijskoj...

U1
ursus_1212
14:11 04.08.2016.

Koji je ovo po redu? nije oženjen?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije