Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima i5- godišnjeg sina

Natalie Portman rodila svoje drugo dijete, evo koje je ime dala djevojčici

Natalie Portman
Foto: Guliver/X17
1/6
04.03.2017.
u 08:55

U braku s francuskim koreografom 35-godišnja glumica već ima petogodišnjeg sina Alepha.

Izraelsko-američka glumica Natalie Portman rodila je svoje drugo dijete, djevojčicu Amaliju, 22. siječnja, objavio je njezin agent.

U braku s francuskim koreografom 35-godišnja glumica već ima petogodišnjeg sina Alepha.

"Natalie Portman i njezin suprug Benjamin Millepied dobili su djevojčicu Amaliju Millepied 22. veljače. Majka i dijete su sretne i dobrog zdravlja", navodi se u priopćenju.

Glumica je sudjelovala na ceremoniji dodjele nagrada Golden Globes, ali ne i na dodjeli Oskara u nedjelju gdje je bila nominirana za najbolju glumicu za ulogu u filmu "Jakcie", o udovici ubijenog američkog predsjednika Johna F. Kennedyja.

Natalie Portman već je dobila Oskara za najbolju glumicu 2010. za interpretaciju balerine u "Crnom labudu" u režiji Darrena Aronofskog.

>>Natalie Portman: U trudnoći provodim anti-dijetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije