Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idila na karibima

Natalie Portman medeni mjesec provodi sa sinom Alephom

natalie (1)
Foto: Profimedia
1/6
29.09.2012.
u 17:00

Uživaju na plaži i smiju se svakom njegovu novom pokretu i izgovorenoj riječi. A kad se dječak iscrpi od užitka, mama i tata ga uspavljuju i tek tada na scenu stupa dadilja koja se o njemu brine samo dok spava.

Kad su vam roditelji najbolji prijatelji kao moji majka i otac meni, možete biti sigurni da što god napravili, oni će biti uz vas i voljeti vas. To je najvrednije što sam od njih dobila. To znanje sada ću prenijeti na sina Alepha i biti mu doživotno najbolja prijateljica i mama – kaže glumica Natalie Portman (31).

Prije 14 mjeseci rodila je sina i životni prioriteti su joj se potpuno promijenili. Iako se kao prava radoholičarka samo deset mjeseci poslije porođaja vratila na set filma “Untitled Terrence Malick Project”, sad je ipak naučila poslu reći ne. Na stranu je stavila aktualno snimanje filma “Thor: The Dark World” i sa suprugom Benjaminom Millepiedom (35), mjesec dana nakon njihova vjenčanja, odletjela na medeni mjesec na karipsko otočje Turks i Caicos. Ali ni na medenom mjesecu zaljubljeni roditelji ne odvajaju se od sina Alepha. Uživaju na plaži i smiju se svakom njegovu novom pokretu i izgovorenoj riječi. A kad se dječak iscrpi od užitka, mama i tata ga uspavljuju i tek tada na scenu stupa dadilja koja se o njemu brine samo dok spava. E, to je vrijeme kad se bračni par posvećuje jedno drugome. Viđeni su kako idu na romantične vožnje brodom u sumrak i večeraju na plaži. Zaljubljenici u ples nerijetko zaplešu bosi u pijesku na privatnoj plaži, a Natalie bira glazbu pa se njišu u ritmovima njoj najdražih bendova Portisheada, Nirvane ili Radioheada.

Natalie i plesni koreograf Benjamin upoznali su se na snimanju filma “Crni labud” u kojemu je ona glumila balerinu Ninu i za koji je lani nagrađena Oscarom. Poslije tri godine veze vjenčali su se prošlog mjeseca u Kaliforniji. Židovskom svadbenom obredu prisustvovalo je 60 ljudi, a svatovi su se, po mladenkinoj želji, gostili veganskim menijem.

– Moji suprug i sin isijavaju slatkoću. Svaki put kada ih vidim, poželim im otrčati u susret i izgrliti ih. Zbog svojih životnih postignuća uvijek sam se smatrala ekstremno sretnom osobom. No nisam ni sanjala da će ovo što sada proživljavam biti ovako lijepo – rekla je Natalie nakon vjenčanja.

Par će na medenom mjesecu biti još nekoliko dana, a potom ih čeka odluka hoće li život planirati u Benjaminovu Parizu ili u njenom New Yorku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije