Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzbuđeni fanovi

Beyonce kihnula na pozornici tijekom koncerta i postala internetski hit

Beyonce
Foto: Instagram
1/10
09.06.2016.
u 09:01

"Kihnula je!", "Beyonce je kihnula", "Zašto nije kihnula kad sam ja bila na koncertu", tek su neki od brojnih postova koji su se počeli nizati na Twitteru.

Jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu je - žena. 

Zar je tko ikada u to i posumnjao?

Ako je suditi po reakcijama obožavatelja na društvenim mrežama, nakon što je lijepa Beyonce na koncertu u New Yorku napravila pauzu kako bi kihnula, obožavatelji su postali svjesni da je i ona - čovjek. 

"Kihnula je!", "Beyonce je kihnula", "Zašto nije kihnula kad sam ja bila na koncertu", tek su neki od brojnih postova koji su se počeli nizati na Twitteru. 

 

A publika na koncertu viknula je "na zdravlje!" te su spontano zapljeskali. Neki su i vrištali od uzbuđenja. Jer zvijezda je, baš kao i svi ljudi, kihnula!

>>Ovo su najbogatije žene Amerike!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije