Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova romansa?

Nakon razvoda od Jarića Adriana Lima zabavlja se u društvu Neymara

adriana lima
Foto: Instagram
1/6
24.06.2015.
u 08:47

Predivna brazilska manekenka nakon razvoda od srpskog košarkaša Marka Jarića uživa u provodima s mladim nogometašem Neymarom. Samo jedna njihova zajednička fotografija bila je dovoljna da krenu šuškanja o novoj romansi

Ljubi li Adriana Lima ponovno? - pitaju se mnogi mediji ovih dana nakon što se brazilski nogometaš Neymar na svom Instagramu pohvalio fotografijom iz provoda s atraktivnom manekenkom.

Iako je iz fotografije vidljivo da su  vrlo bliski, još se ne zna je li riječ o prijateljstvu ili ih veže nešto više s obzirom na to da glavni akteri za sada mudro šute.

Inače, jedna od najljepših Viktorijinih anđelica Adriana Lima prije godinu dana okončala je svoj brak sa srpskim košarkašem Markom Jarićem s kojim ima dvije kćeri. Nakon razvoda Limu su povezivali s MMA borcem Joeom kojeg je navodno upoznala u teretani, no manekenka sve ovo vrijeme dobro skriva svoj ljubavni status.

Za razliku od nje, njezin bivši suprug ne krije da nakon razlaza uživa u ljubavi sa zgodnom manekenkom Dušicom Savić.

>>Nakon Lime, Dušica Savić – Evo koga je Jarić ljubio u moru!

>>Razvod nikad nije bio tako civiliziran

Komentara 5

LA
lakočemo
11:55 24.06.2015.

a pazi ovog klipana ko malo dijete kad je na slici sa komadom,stalno neko kreveljenje ko da se boji eeeeee moj sinko

KO
korina14
11:29 24.06.2015.

bas su se nasli neznas ko je pametniji!!hahaha

CI
cijela istina 3
09:12 24.06.2015.

kazu da je ova lima mala fufica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije