Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi eksperimentirati

Nakon razvoda, poznata manekenka priznala da voli muškarce i žene

Miranda Kerr
Foto: Instagram
1/8
31.03.2014.
u 12:47

Miranda Kerr otkrila je kako je spremna istražiti svoju biseksualnu stranu šest mjeseci nakon razvoda od Orlanda Blooma

Prije šest mjeseci razvela se od hollywoodskog glumca Orlanda Blooma, a sada je manekenka Miranda Kerr priznala kako želi istražiti svoju biseksualnu stranu.

- Volim i muškarce i žene. Želim eksperimentirati. Nikad ne reci nikad - rekla je 30-godišnja manekenka u novom broju britanskog GQ magazina u kojem je u vrućim fotografijama pozirala poznatom fotografu Mariju Testinu.

Posljednjih mjeseci mediji su je povezivali s australskim milijarderom Jamesom Packerom, a njen bivši suprug i dalje kaže kako prema Mirandi osjeća "duboku ljubav".

- Bit ćemo prisutni jedno drugom cijeli život i imamo dijete, stoga mi je važno da se poštujemo kao što uvijek jesmo i da Flynn to zna i razumije. Postoji duboka ljubav između nas - rekao je Orlando nedavno.

>>Smrzavala se pozirajući uz jezero golišava na temperaturi od 5°C

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
13:04 31.03.2014.

ona ne bira :))

MA
marlo
15:48 31.03.2014.

važno da je ona "moderna"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije