Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovo u središtu skandala

Ruski predstavnik iz popularnog showa ukrao koreografiju kojom se predstavio na Eurosongu?

sergey lazarev
Foto: Youtube
1/2
11.05.2016.
u 12:45

Pojedini gledatelji primijetili su sličnost njegova nastupa s nastupom prošlogodišnjih natjecatelja tajlandske inačice Supertalenta pa su se s pravom upitali je li ruski pjevač posudio ideju od njih

Samo dan nakon što se Rusija našla u središtu skandala jer je članica ruskog žirija Anastasiya Stotskaya na internetu objavila snimku u kojoj se vidi kako se članovi žirija dogovaraju kojoj će zemlji dati koliko bodova, ruski predstavnik Sergey Lazarev optužen je za plagiranje koreografije. 

Naime, pojedini gledatelji primijetili su sličnost njegova nastupa s nastupom prošlogodišnjih natjecatelja tajlandske inačice Supertalenta. Oni su svoj nastup temeljili na projekcijama i sjenama na bijelom platnu baš kao što je to sinoć pred mnogobrojnom publikom učinio i Lazarev.

Inače, video njihovog nastupa ubrzo je postao viralni hit pa se mnogi s pravom pitaju je li ruski pjevač posudio ideju od njih. 

Pogledajte video i prosudite sami!

>>Nina Kraljić ušla u finale Eurosonga: Ajme! Bez teksta sam! Hvala vam!

Komentara 2

DU
Deleted user
20:26 11.05.2016.

Meni je "nizozemska" jedina normalna pjesma. Ovo ostalo je kič kao i svake godine. Preseravanje za glasovima ala Massimo ili Žak Houdek. Izbacivanje ženskih bataka i presvlačenje haljina na pozornici u ritmovima nekih tehnikalnih zvukova. Tajči ili Sanja Doležal iz 80ih bi odmah pobjedile jer ne bi imale konkurenciju.Kažem nizozemac ili možda oni rokerski ciprani jedini imaju neki zvuk. Ovo ostalo je MTV kamilica.

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:09 11.05.2016.

svake godine se osobe koje ne prate evroviziju čude - pa sve je pokradeno, od svih izvođača, nema ništa originalno. to je kopija trenutnih trendova svih vrsta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije