Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dream On!

Nakon 46 godina kraj grupe Aerosmith, slijedi oproštajna turneja

Aerosmith na koncertu u Milanu
Foto: Massimo Barbaglia/KIKA/PIXSELL
1/6
26.06.2016.
u 12:05

Steven Tyler sljedeći mjesec izdaje samostalni album "We're All Somebody from Somewhere", a brojni komentiraju da je njegova solo karijera razlog rastanka od legendarnog benda

Frontmen rock grupe Aerosmith, Steven Tyler (68) za radijsku emisiju Howarda Sterna potvrdio je da se, nakon 46 godina glazbene karijere bend raspada. Najavljena je i oproštajna turneja za 2017. godinu jer smatra da je za nju došlo vrijeme.  

Zaista volim ovaj bend i želim unaprijed preduhitri tuđe pomisli. Postoje dva benda koja imaju originalne članove, mi i The Rolling Stones i na tome sam zahvalan - rekao je Tyler. Na pitanje koliko dugo će trajati turneja, našalio se rekavši "zauvijek". Turneja još nije službeno potvrđena. 

Poslušajte njegovu izjavu:

Legendarni Tyler potvrdio je da sljedeći mjeseci izlazi njegov solo album "We're All Somebody from Somewhere". Sadrži 13 pjesama, od toga singlove 'Love Is Your Name' i 'Red White and You'.

Budući da rocker planira 30 koncerata, brojni komentiraju da je upravo njegova samostalna karijera razlog rastanka od Aerosmitha.

Inače, uspješan bend osnovan je još 1970. u Bostonu, a na vrhuncu slave bili su sedamdesetih godina. Posljednji album grupe "Music from Another Dimension" izdan je 2012. godine.

 

>> The Rolling Stonesi tužit će Trumpa jer se koristi njihovim skladbama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije