Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tatin prijatelj

Na vjenčanju Petre Ecclestone svirat će i Eric Clapton

petra ecclestone
pixsell
18.08.2011.
u 12:25

Slavni pjevač dobar je Berniejev prijatelj, a za samo jednu pjesmu koju će odsvirati mladencima dobit će 240 tisuća funti.

Sve je spremno za jedno do najskupljih vjenčanja godine. Tata Bernie za svoju će Petru, koja će se u 23. godini prošetati do oltara, iskeširati milijun i tristo tisuća funti.

Na svadbi koja će se sljedeći vikend održati u dvorcu iz 15. stoljeća u blizini Rima zasvirat će i Eric Clapton koji će mladencima odsvirati prvu pjesmu i za to biti plaćen 240 tisuća funti. Clapton vrlo rijetko svira na vjenčanjima, no  za svog dobrog prijatelja Bernija napravio je iznimku. Goste će zabavljati Black Eyed Peas koji će dobiti 750 tisuća funti, a iznajmljivanje dvorca stoji deset tisuća. Vatromet će Bernija stajati četiri puta više.

Petra i James Stunt prošlog su tjedna potpisali predbračni ugovor. Prijatelji budućih supružnika rekli su da je to bila Jamesova ideja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije