Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa glumica

Na aerodromu potaknula glasine: Očekuje prvo dijete?

eva mendes
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/8
03.02.2014.
u 14:02

Nakon što je stigla na aerodrom LAX u subotu, 39-godišnja glumica navodno je službenicima rekla da neće moći proći kroz rendgen jer je trudna.

Glumica Eva Mendes potaknula je glasine da očekuje prvo dijete. Nakon što je stigla na aerodrom LAX u subotu, 39-godišnja glumica navodno je službenicima rekla da neće moći proći kroz rendgen jer je trudna.

Lijepa glumica, za koju se vjeruje da je nedavno prekinula dugogodišnju vezu s kolegom Ryanom Goslingom, putovala je iz Los Angelesa u New York.

Eva je na aerodrom stigla u širokoj odjeći, što je u posljednje vrijeme njezin stil, a sve to dodatno je ojačalo glasine da očekuje prinovu.

Iako nije poznato jesu li Gosling i Eva i dalje u vezi, glumica i zgodni hollywoodski šarmer nisu se već mjesecima pojavili zajedno u javnosti.

Par je vezu počeo 2011. godine na snimanju filma "Grijesi očeva", a navodno su je prekinuli u prosincu prošle godine.

>>Otkrijte tajnu vitkosti Eve Mendes!

>>Eva Mendes i Ryan Gosling prekinuli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije