Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvo neznanje!

Miss Rusije morala vratiti krunu jer se osramotila!

Inna Zhirkova
Screenshot
26.04.2013.
u 13:35

Inna Zhirkova morala je vratiti krunu zbog nevjerojatnog neznanja koje je pokazala tijekom intervjua u kojem su testirali opću kulturu.

Inna Zhirkova, miss Rusije 2012., morala je vratiti krunu zbog nevjerojatnog neznanja koje je pokazala tijekom intervjua u kojem joj testirali opću kulturu. Već prvo pitanje za ljepoticu bilo je kobno. – Sunce se okreće oko Zemlje, odgovorila je kada su je upitali okreće li se Zemlja oko Sunca ili obrnuto.

Zbog neznanja izgubila je krunu te pravo natjecanja za titulu miss svijeta. Priznala je poslije da zaista ne zna točan odgovor. I dok je i svjetski i ruski mediji ismijavaju, Miss kaže da je sretna i da ovo za nju nije kraj svijeta. Naime, supruga je nogometaša Yurija Zhirkova te ima dvoje predivne djece.

>>Koja će od ovih ljepotica odnijeti titulu Miss Universe 2013.?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije