Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legenda o legendi

Mišo Kovač o kontroverznoj izjavi: Nema Bob Dylan pojma!

mišo kovač (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
29.09.2012.
u 15:18

Ma to su besmislice totalne, to se treba zaustaviti odmah. Rat u Jugoslaviji su povele seljačine, a nama je da mlade generacije učimo nečem boljem. Nećemo ih odgajati da misle kako oni moraju ubijati, jer su ubijali naše, kaže Mišo.

- Nema Bob Dylan pojma! Šta on uopće zna. Šta on ima mudrovat o tome da Srbi mogu nanjušit Hrvate, o našoj povijesti, šta se ima u nju mišat, a pojma nema o njoj. Priča besmislice. Ne’š ti Dylana - prokomentirao je Mišo Kovač nedavnu kontroverznu izjavu kojom je legendarni američki kantautor Bob Dylan ''uzburkao duhove na Balkanu'', piše Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, Dylan je, opisujući kako je u Americi bilo u vrijeme ukidanja ropstva, u magazinu ''Rolling Stone'' izjavio da ''crnci mogu osjetiti nekoga tko ima korijene robovlasnika ili pripadnika Ku-Klux-klana, isto kao što Židovi mogu nanjušiti naciste, a Srbi Hrvate''.

Legenda hrvatske popularne glazbe posjetila je Obećanu zemlju deset puta i, iako dobro zna kako postoji bijela i crna Amerika, ne može se nikako pomiriti s onim što je Dylan rekao za Srbe i Hrvate.

- Ma to su besmislice totalne, to se treba zaustaviti odmah. Rat u Jugoslaviji su povele seljačine, a nama je da mlade generacije učimo nečem boljem. Nećemo ih odgajati da misle kako oni moraju ubijati, jer su ubijali naše. Ma odakle mu samo pravo to reć. Mala smo zemlja i svako nas zaj.....- kazao je ogorčeni Mišo koji drži da svijetom kolaju krive informacije koje su svjetlosnim godinama udaljene od prave istine.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

>>Poznati Hrvati se čude: Što je Dylan 'uzeo' da je lupio glupost

Ključne riječi

Komentara 9

GO
google385
15:41 29.09.2012.

mate legendo najaci se kad je najteze

SB
sb5
16:12 29.09.2012.

Naša glazbena "estrada" sve više piše,,,,,,,,a sve manje pjeva,,,,,,,,,,

NE
neverane
15:36 29.09.2012.

Mišo kao najbolji alkar.U sridu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije