Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radije bi nešto drugo

Mick Jagger: Neću pisati memoare, to je depresivno i dosadno

'Singer Mick Jagger (L) greets guitarist Ronnie Wood of The Rolling Stones as they perform at the Barclays Center in New York, December 8, 2012.  REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAIN
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
26.01.2014.
u 19:57

Mick Jagger sigurno neće biti jedan od onih glazbenika čije ćete memoare uskoro čitati...

Mick Jagger sigurno neće biti jedan od onih glazbenika čije ćete memoare uskoro čitati. - Mislim da je tržište rock and roll memoara zasićeno. Radije bih radio nešto novo - snimao filmove, stvarao novu glazbu, išao na turneje. Ako netko želi znati što sam radio 1965., može pogledati na Wikipediji i ne potrošiti ništa, rekao je Jagger.

Pjevač je sedamdesetih dobio milijun dolara predujma za prvi nacrt memoara, no novac je morao vratiti kad su izdavači procijenili da je nacrt dosadan. - Zamolili su me opet, ali neću. Shvatio sam da je to depresivno i dosadno, rekao je Jagger.

>> Možete li vjerovati da kćerka Micka Jaggera izgleda ovako predivno?

Ključne riječi

Komentara 2

RA
rab555
20:27 26.01.2014.

"necu pisti (!) memoare" nije mi jasno kako je moguce napraviti gramaticku gresku u samome naslovu. molim vas, saberite se, pisanje vam je jedini posao!

Avatar billybull
billybull
08:00 27.01.2014.

naravno da nece....pogotovo nakon zadnjeg interviewa k.ricards-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije