Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dočekana kao zvijezda

Medenom mjesecu došao kraj! Amal uzela Clooneyjevo prezime i otišla u Grčku

amal alamuddin clooney
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.10.2014.
u 08:23

Amal je u ponedjeljak doputovala u Atenu, gdje bi trebala raditi na slučaju povratka dijela Partenona koji je izložen u Britanskom muzeju u Londonu

Dok je njezin novopečeni suprug, glumac George Clooney medeni mjesec završio posjetom velikoj stripovskoj konvenciji Comic-Con u New Yorku, pravnica Amal, djevojačkog prezimena Alamuddin, poslom je otišla u Grčku.

Kratko prije toga, 36-godišnja Amal na web stranici odvjetničkog ureda za koji radi promijenila je prezime u Clooney.

Amal je u Atenu doputovala u ponedjeljak, a ondje  bi trebala raditi na slučaju povratka dijela Partenona koji je izložen u Britanskom muzeju u Londonu. Njezin posjet pobudio je veliko zanimanje javnosti pa je u Grčkoj dočekana gotovo kao zvijezda.

Glumac Bill Murray, jedan od uzvanika Clooneyjeva raskošnog vjenčanja, rekao je kako smatra da je jednostavno čudesno da su se Amal i Clooney pronašli nakon svog ovog vremena te mu je to vratilo vjeru u ljubav.

>>Amal Alamuddin i George Clooney na jako neobičnom medenom mjesecu

>>Umjesto na medeni mjesec, Clooney otišao na Comic-Con!

>>I Amal se zbog Georgea promijenila, provjerite koliko!

Komentara 1

Avatar commentator
commentator
09:04 14.10.2014.

Ako je promjenila prezime onda je sada Amal Kluni, a ne Alamuddin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije