Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matija Vuica:

Helen Mirren sviđaju se moje kreacije i tražila me kontakt

vuica
Foto: Borna Filić/PIXSELL
21.11.2013.
u 10:29

– Zrinki sam odnijela haljinu koju sam joj napravila specijalno za tu priliku i na dodjeli je privukla pozornost svih prisutnih. U jednom trenutku prišla mi je Helen Mirren, uzela papirić s mojim brojem telefona s našeg stola i rekla da želi doći do mene – ponosna je Vuica.

Na kojem god se događanju pojavi u Londonu, gdje trenutačno živi i radi, glumica Zrinka Cvitešić nosi kreacije Matije Vuice. Zrinka svojoj prijateljici i dizajnerici uvijek govori kako je svi pitaju čiju haljinu nosi, a ovaj tjedan Matija se i sama uvjerila da među britanskom glumačkom elitom vlada veliki interes za njene kreacije. Prekjučer se vratila iz Londona gdje je sa Zrinkom provela tri dana te je s njom nazočila dodjeli kazališnih nagrada Evening Standard Theatre Awards.

– Zrinki sam odnijela haljinu koju sam joj napravila specijalno za tu priliku i na dodjeli je privukla pozornost svih prisutnih. U jednom trenutku prišla mi je Helen Mirren, uzela papirić s mojim brojem telefona s našeg stola i rekla da želi doći do mene – ponosna je Vuica. U Londonu je boravila u Zrinkinu stanu, a vrijeme su provodile šetajući gradom, šopingirajući i sređujući posljednje detalje na Zrinkinoj haljini.

– Zrinki nedostaje Hrvatska, ali ona svoju budućnost vidi u svijetu i u tome je prati zadivljujuća odlučnost. Stalno joj govorim da je čekaju i puno veće stvari od uloge u mjuziklu “Once”. Sigurna sam da će stići i do Hollywooda – kaže.

>>Iz kojeg su to filmskog hita Vuica i Klarić izvukli inspiraciju?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije