Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljene

Martina Navratilova na US Openu zaprosila djevojku

navratilova
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
07.09.2014.
u 17:21

Navratilova je izjavila da je dugo čekala vrijeme i mjesto da Juliju s kojom je u vezi osam godina zaprosi

Mnoge je iznenadila pobjeda Japanca Keia Nishikorija nad Novakom Đokovićem u subotu navečer, ali još je veće iznenađenje okupljenima na US Openu odlučila prirediti Martina Navratilova. Osvajačica čak 18 Grand Slamova pred mnogobrojnom publikom dugogdišnju partnericu Juliju Lemigovu pitala je želi li se udati za nju.

Publika je u startu bila šokirana postupkom 57-godišnjakinje koja je pred svoju odabranicu kleknula i postavila joj pitanje. No kada je 42-godišnja Julia pristala okupljeni su ih nagradili velikim pljeskom. Sretne zaručnice su nazdravile šampanjcem i poljubile se.

- Već dugo Julia i ja želimo biti partnerice i u očima zakona. Samo sam čekala pravi trenutak da je zaprosim i mislim da je ovo bilo pravo vrijeme i mjesto za prosidbu - rekla je Navratilova te dodala da je jako sretna što je Julia pristala udati se za nju.

Tenisačica se na Twitteru zahvalila svima na čestitkama i lijepim željama i napisala da su i ona i Julia i njihove obitelji jako sretne.

Svoje sklonosti prema ženama Navratilova je priznala još 1981. godine. Julia je s tenisačicom u vezi od 2006. dok iz prethodne veze ima dvije kćeri.

Ključne riječi

Komentara 14

OS
osica
18:17 07.09.2014.

"javite im da dođu u Hrvatsku - dobiti će kravatu"

RJ
RjaNma
18:01 07.09.2014.

gospođa Julia je vjerovatno ovim činom osigurala sebi i kćerima sigurnu budučnost,a za ostalo ako ima potrebe uvijek se nađe.

ME
melinda
17:45 07.09.2014.

kako za koga za mene je to bolest javno pokazivati nesto sto nije prirodno i nemoralno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije