Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENE FOTOGRAFIJE

Marilyn Monroe je navodno bila trudna s Yvesom Montandom

Marilyn Monroe i Yves Montand
Foto: Promo
1/5
16.02.2017.
u 14:50

Fotografije su snimljene ispred Foxovog studija 8. srpnja 1960., a otac nije bio Arthur Miller, za koga je legendarna glumica tada bila udana, nego navodno Yves Montane, kolega s kojim je Monroe u veljači iste godine snimila film “Volimo se”.

Engleski tabloid Daily Mail objavio je na svom portalu nevjerojatne fotografije na kojima se jasno vidi Marilyn Monroe s trudničkim trbuščićem. Fotografije su snimljene ispred Foxovog studija 8. srpnja 1960., a otac nije bio Arthur Miller, za koga je legendarna glumica tada bila udana, nego navodno Yves Montane, kolega s kojim je Monroe u veljači iste godine snimila film “Volimo se”. Tada je izgleda i počela njihova veza, koja je rezultirala trudnoćom, iako su oboje bili u braku.

Fotografije je snimila Marilyna bliska prijateljica Frieda Hull , a napravljene su tijekom proba kostima za film “Neprilagođeni”, u kojem je Monroe ostvarila nezaboravnu ulogu uz Clarka Gablea i Montgomery Clifta. Ono što je najzanimljivije je da su fotografije godinama bile “ispod radara”, dok ih na aukciji za 2240 dolara nije kupio Tony Michaels. On je bio dugogodišnji Friedin prijatelj pa im je i znao vrijednost

- Frida je bila vrlo ponosna na te fotografije, no čuvala ih je od javnosti sve dok nije umrla. Rekla mi je kako je Marilyn bila trudna s Montandom, i to nije bio trač, nego činjenica. Bila je jako bliska s Marilyn - kazao je Michaels Daily Mailu i dodao da je po riječima Hull Marilyn prije te trudnoće imala čak tri spontana porođaja za koje javnost nije znala, a nije mogla zadržati ni to dijete.  Razlog je endometrioza - poremećaj u kojem tkivo koje normalno oblaže unutrašnjost maternice – raste izvan maternice. Fotografijje možete vidjeti na portalu Daily Maila.

>>Haljina u kojoj je Marylin pjevala Kennedyju prodana za 33,6 milijuna kuna

>>I ona je imala plastičnu operaciju: Marilyn Monroe "popravila" bradu

 

Ključne riječi

Komentara 3

AU
austrougarskigeneral
20:01 16.02.2017.

velika glumica

KE
kentie
16:12 16.02.2017.

Bizar do bizara kad je u pitanju Marilyn Monroe, zaštitni brand kultne tiskovine Playboy. Naime ona je u prvom broju te tiskovine kao lice s naslovnice osvanula gola sklupčana na krevetu. I onda zanimljivost i bizar: ne tako davno uu najgledanijem TV talk showu gostovao je lik koji je javno, jasno i glasno, urbi et orbi, objavio kako je ubio Marilyn Monroe i to zbog toga što je navodno spavala s Fidel Castrom. Tog lika je baš bilo briga za sve jer je bolovao od raka i preostalo mu je još nekih mjesec dana života. No unatoč i usprkos svemu, bil je pozvan na "razgovor" sa senatskom komisijom nakon te emisije.

GO
gooniegoogoo
09:52 20.02.2017.

ma samo ne s ljevom ikonom JFKom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije