Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"zvijezde pjevaju"

Marija Borić slavila uz pjesmu, Ivana Husar s djecom pekla kolače

zvijezde pjevaju (1)
Foto: Pixsell
1/4
27.12.2011.
u 08:00

Do prve probe Marija se odmara s obitelji u Stubičkim toplicama. – Kod nas je za Božić uvijek veselo. Peče se purica, kuha juhica. Ne pjevamo puno, već slušamo pjesme – kaže Marija.

Tek što se oprostimo od prigodnih blagdanskih emisija i filmova, na HTV-u 7. siječnja kreće nova TV poslastica. Riječ je o popularnom showu ‘'Zvijezde pjevaju'’ koji će u novoj godini osvanuti u novom ruhu. U ukupo šest epizoda nastupit će sedam parova sastavljenih od najuspješnijih učitelja i natjecatelja iz prijašnjih sezona.

Majstorica za kolače

Na pozornicu će pred žirijem za deset dana stati Goran Navojec i Ivana Kindl, Nikša Kušelj i Ivana Husar, Mario Petreković i Marija Husar, Ervin Baočić i Mila Elegović, Marija Borić i Giuliano, Maja Blagdan i Boris Mirković te Alen Nižetić i Tamara Loos. Sudit će poznata četvorka od prošle godine: Vanna, Ksenija Erker, Martina Tomčić i Rajko Dujmić, dok će se u finalu naći tri najbolja para. Ivana Husar Mlinac, kojoj su parovi u showu bili Luka Bulić i Boris Mirković, jako se raduje suradnji s glumcem Nikšom Kušeljem, pobjednikom druge sezone.

– Presretna sam što ću imati prilike surađivati s Nikšom koji se pokazao kao odličan pjevač. Dobiti njega za partnera u ovom showu je poput glavnog zgoditka na lutriji. Važno je da se dobro zabavimo, mi ćemo dati sve od sebe i nadam se ugodno iznenaditi gledatelje – kaže Ivana koja je ovog Božića imala pune ruke posla. Sa svojim je sinovima, petogodišnjim Andrejem Jonom i trogodišnjim Tomom, bila zadužena za pečenje kolača. – Kad su mi pomagali prošle godine, trebala sam sve ponovno peći, bilo je više kolača na zidovima i podu nego u pećnici, no ovog Božića bili su od prave pomoći. Napekli smo se keksića i pokazali kao pravi majstori u tom poslu. Za kuhanje božićnih delicija zadužene su pak moja mama i svekrva, ja tome još nisam dorasla – priznaje Ivana čije ime i djelo hvali njen budući partner u showu.

– Sutra nam je prva proba i znam da će sve biti super. Ime Ivana tako lijepo zvuči i donosi sreću. Veselim se ovom showu, prvi mi je donio mnogo lijepog, ohrabrio me da izdam album sa svojim pjesmama. Ljudi ga hvale, to mi je drago – priznaje Nikša koji je blagdane proveo u Zagrebu u društvu djevojke Edine Plićanić i njihova psića Pacca. Glumica Mila Elegović zapjevat će u društvu svog prijatelja i kolege iz kazališta Komedija Ervina Baučića.

Zagorska purica

– Ervin i ja smo uigran tim, neće biti nikakvog problema surađivati s njim. Prijateljujemo i radimo zajedno već nekoliko godina tako da u ovu avanturu krećemo puni samopouzdanja – kaže Mila. Jednako misli i pobjednica posljednje sezone Marija Borić koja će nastupiti s Giulianom. Do prve probe Marija se odmara s obitelji u Stubičkim toplicama.

– Kod nas je za Božić uvijek veselo. Peče se purica, kuha juhica. Ne pjevamo puno, već slušamo pjesme – kaže Marija.

Komentara 1

SA
sandrina
12:02 27.12.2011.

Komplimenti Mili Elegović!!!!! Odlično nosi sexepil i širi pozitivnu energiju.....Lijepa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije