Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripadnici islamske sekte

'Majka Amal Alamuddin nije oduševljena Georgeom Clooneyjem'

Amal Almuddin
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
07.07.2014.
u 19:26

Mnoge majke bile bi oduševljene da im se kći zaruči za Georgea Clooneyja, no ne i Baria Alamuddin, majka njegove buduće supruge Amal...

Mnoge majke bile bi oduševljene da im se kći zaruči za Georgea Clooneyja, no ne i Baria Alamuddin, majka njegove buduće supruge Amal. Naime, Baria nije nimalo oduševljena odabirom svoje kćeri te to govori apsolutno svima, piše Daily Mail. Odvjetnica Amal rođena je u Bejrutu, u obitelji poštivanih i visoko pozicioniranih Druza, članova islamske sekte kojima je zabranjeno sklapati brak izvan zajednice. U tradicionalnim druzkim obiteljima, nakon svadbe s nekim tko nije Druz, dolazi do izbacivanja i društvenog bojkota.

- Iako mnogi misle da je Amal dobila na jackpotu s Georgeom, njena majka nije sretna. Smatra da je Amal mogla bolje proći. Govori svima da joj nije jasno kako nitko od 500 tisuća Druza nije dovoljno dobar za nju, ispričao je medijima obiteljski prijatelj. Kad se Amal uda za Georgea, smatrat će se da napušta svoju vjersku zajednicu te preuzima tradicije svog supruga. Unatoč glasinama, ovog vikenda obitelj lijepe Amal i šarmantnog Georgea provodila se zajedno na njegovom imanju u Italiji.

>>Vjenčani kum bit će mu najbolji prijatelj Brad Pitt, tvrdi teta

Komentara 3

PA
patavo
07:33 08.07.2014.

ja neznam koja bi majka bila sretna da joj je zet njeno godište ili čak stariji od nje...u sredini u kojoj živim sigurno razlog za sreću nije tako star zet pa bez obzira na popularnost...

MA
matador007
21:08 07.07.2014.

Meni od prvog dana nije jasno što to ona vidi u njemu.Jasno mi je što on vidi u njoj,on je star,svakim danom će se to sve više vidjeti na njemu.A ona je predivna,pametna,uspješna,ima sve i vezat će se za tog olinjalog glumca?Žene su zbilja sve iste.bez obzira na obrazovanje i status.

EP
epulon
21:00 07.07.2014.

A Clooney će gorke suze liti zbog toga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije