Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gade joj se djeca

Ljudska Barbie: Miješanje rasa dovodi do degeneracije

valeria lukyanova
Foto: Facebook
08.04.2014.
u 20:02

Ljudska Barbie, odnosno Valeria Lukyanova, dala je intervju za GQ, a u njemu je dokazala da je zaista poremećena...

Ljudska Barbie, odnosno Valeria Lukyanova, dala je intervju za GQ, a u njemu je dokazala da je zaista poremećena. Novinara je šokirala svojim rasističkim izjavama. Novinar ju je upitao o plastičnim operacijama i činjenici da je ideal ljepote nekad bio drugačiji, a ona je izjavila: Za to je krivo miješanje rasa.

- Naprimjer, Rus se oženi za ženu iz Armenije. Dobiju dijete, slatku curicu, ali ona ima tatin nos. Malo ga poravna i sve je u redu. Sada se miješaju različite nacionalnosti i nastaju degeneracije, a prije nije bilo tako. Sjećate se koliko je bilo lijepih žena u '50-ima i '60-ima, bez operacija? Sada, zahvaljujući degeneracijama, imamo ovo. Ja volim ovu nordijsku sliku sebe. Imam lijepu bijelu kožu. Ja sam nordijski tip, s malo istočnog Baltika, izjavila je Valeria.

Otkrila je i da joj se gadi ideja majčinstva. - Sama ideja djeteta u meni izaziva duboko gađenje. Većina ima djecu kako bi ostvarili vlastite ambicije. Najgora stvar na svijetu je obiteljski život, radije bih umrla od mučenja, ispričala je Valerija.

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Ukrajinska manekenka izgleda kao lutka – upoznajte živu Barbiku

Komentara 4

Avatar Lizard king
Lizard king
22:46 08.04.2014.

Ok, cura malo "tuce ustranu", ali, hmm..nije bas ni daleko od nekih cinjenica...

Avatar insideout
insideout
15:23 09.04.2014.

u pravu je, od kad je doso onaj crnac u bijelu kucu svak mora imat svoga crnca. maltene ispada da te je sram sto si bijelac

WO
Wookie
20:08 08.04.2014.

gadna...i fizički i mentalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije