Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto ponovno pjeva:

Lily Allen: Dosadno je biti s dvoje djece koja ne govore

lily allen
Foto: twitter
1/5
03.02.2014.
u 19:46

Lily Allen priznala je kako joj je dosadno biti kod kuće sa svojom djecom pa se vratila glazbenoj karijeri. Lily je u braku sa Samom Cooperom, a s glazbene scene povukla se 2009. godine te rodila dvije kćerkice...

Lily Allen priznala je kako joj je dosadno biti kod kuće sa svojom djecom pa se vratila glazbenoj karijeri. Lily je u braku sa Samom Cooperom, a s glazbene scene povukla se 2009. godine te rodila dvije kćerkice. Vrijeme je donedavno provodila kod kuće s dvogodišnjom Ethel i jednogodišnjom Marnie, no to joj je bilo dosadno.

Za NRJ Radio pjevačica je izjavila što je pod tim mislila. – Mislila sam da ću biti sretna mama koja će samo sjediti kod kuće i igrati se s djecom. To je bio moj san. Volim svoju djecu, ali vrlo sam nestrpljiva – biti s dvoje djece koja ne govore poprilično je dosadno. Biti kod kuće po cijele dane i govoriti onima koji ne mogu uzvratiti... Nisam shvaćala koliko sam kreativna osoba i da nešto trebam napraviti sa svojom kreativnošću, izjavila je Lily.

Priznala je i kako više pazi na tekstove svojih pjesama jer je svjesna da će ih jednog dana čuti njezine kćerkice. – Ne mogu biti previše seksi, bezobrazna ili odvratna jer će njima zbog toga biti neugodno, rekla je Allen.

>>Lily Allen optužila Beyonce i Jay Z-ja da iskorištavaju kćer
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije