Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbrojavanje do poroda

Lijepa se glumica pohvalila: Još samo devet tjedana

olivia wilde
Foto: Instagram
1/4
25.02.2014.
u 08:33

Glumica Olivia Wilde uskoro bi trebala postati majka. Putem društvenih mreža prvi se put pohvalila svojim trudničkim trbuščićem.

Glumica Olivia Wilde uskoro bi trebala postati majka. Putem društvenih mreža prvi se put pohvalila svojim trudničkim trbuščićem.

– Da, izgleda kao da riječ o trbuhu nakon meksičke hrane, no ovaj put riječ je o djetetu. Još devet tjedana do poroda – napisala je Olivia ispod fotografije.

Olivia će sa zaručnikom, glumcem Jasonom Sudekisom, dobiti sina. Par je vezu počeo 2011. godine, a zaručili su se u siječnju 2013.

Oliviji je ovo drugi brak, nakon što se 2011. razvela od talijanskog filmaša Taoa Ruspolia, s kojim je provela osam godina.

>>Prekrasna Olivia Wilde na svijet će donijeti dječaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije