Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje završeno

Leo dobio tužbu protiv francuskog časopisa koji je objavio da Rihanna nosi njegovo dijete

Leonardo DiCaprio attends an event for being named UN Messenger Of Peace at the United Nations on September 20, 2014 in New York City./DPA/PIXSELL
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
12.08.2015.
u 13:17

Nesuđeni Oscarovac tužio je tabloid u lipnju zbog neistinite objave

Leonardo DiCaprio dobio je parnicu s francuskim tabloidom ''Oops!'' nakon što je časopis u lipnju objavio vijest da je popularna pjevačica Rihanna trudna s Leom te da on ne želi priznati dijete.

Hollywoodski glumac u lipnju je odlučio tužiti francuski časopis ''Oops!'' zbog objave da poznata pjevačica čeka njegovo dijete koje on ne želi priznati. Dvoje glumaca nekoliko su puta viđeni skupa, ali nikada nisu potvrdili glasine da su u vezi. 

Na tužbu ga je natjeralo bezobrazno ponašanje urednika časopisa koji su na njegov poziv, kada ih je obavijestio da je vijest neistinita, odgovorili da znaju, ali ih nije briga. 

Vlasnik časopisa, Frederic Truskolaski, priznao je da nisu bili sigurni je li pjevačica trudna, a ''Oops!'' glumcu mora platiti otprilike 8.800 dolara odštete .

>>Leonardo kao serijski ubojica u novom Scorseseovu filmu

>>Leonardo DiCaprio pronašao novu djevojku. Pogađate, ona je plavokosa manekenka

Komentara 1

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
13:45 13.08.2015.

Ode u četnike Lio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije