Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na snimanju

Leona Paraminski: U Crnoj Gori me tretiraju kao zvijezdu

Leona Paraminski
Goran Jakuš/PIXSELL
04.05.2013.
u 20:35

Nikada nisam radila s tako pozitivnom ekipom i zbilja istinski uživam na snimanjima – kaže Leona Paraminski.

Nikada nisam radila s tako pozitivnom ekipom i zbilja istinski uživam na snimanjima – prepričala nam je Leona Paraminski dojmove sa snimanja serije “Budva na pjeni od mora” u kojoj glumi Milu Kovač, ljubav Save Bačića (Milutin Karadžić). Zvijezda brojnih domaćih filmova i serija priznaje kako joj je trebalo nekoliko dana adaptacije na novu sredinu i kolege s kojima prije nije surađivala. Ipak, u ovih mjesec dana koliko već boravi u Crnoj Gori sprijateljila se s glumcima popularne serije koji su se pokazali kao izvrsni domaćini i pokazali joj grad te otkrili zanimljive restorane i mjesta za izlazak.

Veliki domaćini

 – Svi su jako susretljivi i gostoljubivi. Kad sam prvi dan došla na set, redatelj Milan Karadžić i ostatak ekipe rekli su mi: samo opušteno i sve će biti dobro. I tako zbilja svi funkcioniraju, samo opušteno – priča Leona. Sviđa joj se pristup snimanju koji je kod Karadžića više filmski nego serijski jer se svaka scena priprema i radi temeljito. – U Crnoj Gori glumca tretiraju kao zvijezdu, ovdje se još nekako njeguje odnos prema glumcu kao što je to bilo u vrijeme Jugoslavije, kad je glumac bio najbitniji na setu – kaže Leona. Na setu je upoznala i glumce kojima se divila kao djevojčica dok ih je gledala na ekranu. – Bila sam tako uzbuđena kad sam se upoznala s Markom Nikolićem kojega sam gledala u “Boljem životu” i jedva sam uspjela prozboriti kako sam njegova velika obožavateljica – kaže glumica. Svoj lik, Milu Kovač, opisuje kao tajanstvenu i intrigantnu osobu koja postaje velika ljubav Savi Bačiću kojega glumi Milutin Karadžić.

 Odlazak na festival u Cannes

 – Mila je žena kojoj cilj opravdava sredstvo, velika je igračica i pandan dečkima u seriji jer vuče muške poteze i zato me baš zanima kako će je publika prihvatiti – kaže Paraminski. Priznaje kako joj u Budvi nedostaje suprug Tin Komljenović s kojim u pauzama snimanja komunicira skypeom. – Fali mi Tin i Zagreb, ali kad radim, koncentriram se na ulogu i u takvim trenucima ne razmišljam ni o čemu drugom – objašnjava Leona dodajući kako će do srpnja živjeti na relaciji Budva - Zagreb- Budva. Krajem svibnja malo će skrenuti s te rute jer 22. svibnja odlazi na filmski festival u Cannesu. – Chivas me vodi u Cannes u kojem sam bila već dva puta. Haljinu za crveni tepih dizajnira mi Boris Pavlin – otkrila nam je Leona.

>>Leona Paraminski: Ostavljam muža samog na tri mjeseca

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije