Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna i zaljubljena

Leona Paraminski: U braku je divota!

Marko Lušić i Leona Paraminski
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
12.06.2014.
u 10:56

Leona Paraminski obožava meso, a najčešće ga ne sprema sama, otkrila nam je to na spremanju steakova u Fort Apacheu...

Leona Paraminski obožava meso, a najčešće ga ne sprema sama, otkrila nam je to na spremanju steakova u Fort Apacheu. Iako se u kuhinji sjajno snašla, otkrila je da većinom bifteke jede u restoranima. - Volim najviše jesti biftek medium rare pečen, da se ne uništi meso, ali niti da ne bude skoro sirovo. Volim kuhati, ali kuham isključivo kad ne radim. Kad radim, a to je često, jedem bilo što.

Nastojim paziti na prehranu, pogotovo ujutro, ali što se dan bliži kraju, to sam neopreznija. Podivljam i jedem sve što mi se nađe na putu. Pazim, koliko god mogu, da ne miješam ugljikohidrate i proteine, izjavila je Paraminski. Liniju održava i vježbanjem u Studiju Gaje Benčić u Šubićevoj, koji posjećuje tri puta tjedno i vježba na reformeru te pilates. Osim u kuhinji, Leoni je sjajno i na privatnom planu. - Ljubav je divota, dvije godine je prošlo od vjenčanja, mora biti lijepo još uvijek. Friško je, no vidjet ćemo kakav će odgovor biti ako me pitaš za deset godina, zaključila je kroz smijeh lijepa glumica.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

>>Marko Lušić: Prerastao sam televiziju!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije