Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preboljela bivšeg

Lana Del Rey ima novog dečka s kojim se odmara u Italiji

lana del ray
02.07.2014.
u 18:00

Dok Lana uživa u novoj romansi, njen bivši dečko Barrie tvrdi kako su on i pjevačica još uvijek u vezi.

S gitaristom Barriejem Jamesom O’Neillom pjevačica Lana Del Ray nedavno je razvrgnula zaruke ali nije dugo tugovala zbog propale ljubavi. Mlada pjevačica navodno je opet zaljubljena i to u Francesca Carozzinija, sina urednice talijanskog izdanja Voguea. Sa Francescom se trenutno odmara u Portofinu gdje uživaju u romantičnim večerama i dugim vožnjama skuterom. 

Dok Lana uživa s novim dečkom Barrie se nikako ne može pomiriti s krajem njihove veze. Američkim medijima tako je izjavio kako su on i Lana još uvijek u vezi, a članke o njihovom prekidu nazvao je čistom izmišljotinom.

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
07:42 03.07.2014.

Tko je spomenuta Lana? Tko je njezin decko? Zasto je to vijest za hrvarsku?

JA
jamirkec
13:36 23.07.2014.

ZAto što je vrhunska glazbenica. Trenutno jedna od TOP 5 glazbenika svijeta!!!!!!! LANA SREĆO.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije