Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raj na Karibima

Kylie Jenner slavi rođendan u velebnoj vili Zlatka Marića

Vila Zlatka Marića
Foto: Airbnb
1/2
20.08.2016.
u 10:10

Vlasnik Sokol Marića zdanje je sagradio prije sedam godina, dnevni najam je 66 tisuća kuna, a prvi su susjedi Bruce Willis i Keith Jenner,

Sve vezano uz sestre Kardashian-Jenner mora biti glamurozno i luksuzno pa u tome nije bila iznimka ni proslava 19. rođendana najmlađe sestre Kylie Jenner.

Egzotične karipske Otoke Turks i Caicos Kylie je odabrala za svoje veliko slavlje na kojem su joj se pridružili sestra Kendall, dečko Tyga, manekenke Gigi i Bella Hadid te model Hailey Baldwin. Za svoju družinu željnu ludog provoda unajmila je velebne vile Lidiju i Pearl east, koje su u vlasništvu Zlatka Marića, vlasnika zaštitarske tvrtke Sokol Marić. U gradnju ovog zdanja smještenog u uvali Long Bay Marić je prije sedam godina uložio oko 11 milijuna kuna, izjavio je tada za Večernji list.

Za uživanje u ovom tropskom raju Kylie i njenom društvu na raspolaganju su bili osobni kuhar, posluga te zaštitari, a za ovo zadovoljstvo izdvojili su oko 66 tisuća kuna po danu, naime tolika je cijena dnevnog najma. Najviše su vremena proveli u vili Lidija koja je ime dobila po Zlatkovoj suprugi i koja ima deset spavaćih soba i osam kupaonica.

Društvo je vrijeme uglavnom provodilo u vožnji brodom po otočju, sunčali su se na privatnoj pješčanoj plaži ispod kuće, brčkali se u jacuzziju te iskoristili košarkaški i teniski teren u sklopu kompleksa i neprestano se na Instagramu hvalili koliko uživaju. Osim ovih pogodnosti, svi Marićevi gosti mogu uživati i u turskoj kupelji, finskoj sauni, dvorani za masažu... Ovo otočje inače je omiljena destinacija za odmor celebrityjima pa su tako prvi susjedi Zlatka Marića glumac Bruce Willis, glazbenik Keith Richards i modna dizajnerica Donna Karan.

>>Mira Šimić snimila spot na istim lokacijama gdje se snimao i popularni Winnetou

Komentara 10

Avatar markoii123
markoii123
14:44 20.08.2016.

Radnicima koji rade kod njega za bijednu crkavicu biti ce jako drago kad doznaju ovu informaciju.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
14:01 20.08.2016.

to je vila od zastitara koje izrabljuje a ne njegova

RA
Rad
15:45 20.08.2016.

Da ima tolike prihode od te vile, sigurno bi mogao davati veće place svojim djelatnicima i bio jedan od najpoželjnijih poslodavaca u RH. Nisam ironična

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije