Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igra prijestolja

Kraljica Cersei ipak će šetati gola u Dubrovniku

lena
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/5
28.08.2014.
u 10:34

Kraljica Cersei Lannister, odnosno glumica Lena Headey, iz serije ''Igra prijestolja'', ipak će gola prošetati Dubrovnikom...

Kraljica Cersei Lannister, odnosno glumica Lena Headey, iz serije ''Igra prijestolja'', ipak će gola prošetati Dubrovnikom, piše Dubrovački dnevnik. Iz produkcijske tvrtke Embassy Films poručili su kako je pronađena nova lokacija koja se nalazi u Dubrovniku, no nisu konkretizirali o kojoj se lokaciji radi. Zamjenik gradonačelnika Željko Raguž potvrdio je kako je Dubrovnik produkciji dao zeleno svjetlo za snimanje na području grada.

– Grad Dubrovnik ustupio je sve svoje javne površine za potrebe snimanja. Ono što drugi gradovi plaćaju ''pod zlato'', Dubrovnik je dobio besplatno. Znamo koliku korist od snimanja ima sam Grad, ali i građani koji su mogli statirati u seriji. Game of Thrones odlična je promocija za Dubrovnik, a na snimanje scene ne gledamo kao na golotinju nego kao na umjetnost – rekao je Raguž.

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

>>Biskupija zabranila scene golotinje u dubrovačkoj katedrali

Komentara 2

Avatar why
why
10:53 28.08.2014.

Zar treba platiti da se skine?

DU
Deleted user
10:35 28.08.2014.

Tko je sad kriv, opet biskupi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije