Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožava djecu

Kourtney Kardashian predivnom fotografijom oduševila sve!

kourtney kardashian
Foto: Instagram
07.07.2014.
u 22:38

Kourtney Kardashian, poznata sestra reality klana, sve je rastopila objavivši na Instagramu fotografiju sebe i kćerkice Penelope...

Kourtney Kardashian, poznata sestra reality klana, sve je rastopila objavivši na Instagramu fotografiju sebe i kćerkice Penelope. Cure uživaju na suncu, a tijekom njihove uživancije i igre, Kourtney je pokazala trudnički trbuh. Reality mama odjenula je zlatni kupaći kostim, dok je malenoj odjenula dječji kupaći.

Slatka Penelope zagrlila je majku, popevši se na njen trbuščić. Lijepa Kourtney čeka svoje treće dijete sa dugogodišnjim dečkom Scottom Disickom. Brata i sestru željno očekuju i spomenula Penelope te njezin stariji brat Mason. Zbog djece je Kourtney nedavno i preselila u veću kuću s dvorištem, kako bi imali što više prostora za igru.

>>Klan Kardashian se povećava: Kourtney trudna treći put!

Komentara 1

CR
crnaguja1950
08:19 08.07.2014.

O Bože..... O Bože.....koje li vijesti,kojeg li zaglupljivanja naroda......koje prenemaganje......ovo bi zakonom trebalo zabranit!!Da oduševila ......obična slika djeteta i majke....pa po tome mi doma oduševljavamo svijet svaki dan samo se ne slikamo.....kao da je napravila nešto van pameti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije