Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kucnuo je čas

Konačno! Nakon dva desetljeća izveo poznati Carltonov ples

Alfonso Ribeiro
Foto: Youtube (screenshot)
1/2
07.10.2014.
u 20:09

Alfonso Ribeiro otplesao je svoj poznati Carltonov ples iz "Princa s Bel-Aira" u četvrtom tjednu natjecanja "Plesa sa zvijezdama"

Nakon što je u prve tri emisije američkog "Plesa sa zvijezdama" svojim plesnim majstorijama oduševio gledatelje, stigao je čas da Alfonso Ribeiro otpleše svoj poznati Carltonov ples.

Poznati glumac, zvijezda humoristične serije "Princ s Bel-Aira", otplesao je na pjesmu Toma Jonesa "It's not unusual", kao što je to napravio i prije dva desetljeća.

S plesnom partnericom Witney Carson i ovog je puta potpuno zavladao plesnim podijem, a suci su im dali najviše ocjene, samo rekavši: - Konačno!

>>Sjećate se Carltona i njegovog plesa? Vratio se i pleše bolje nego ikada

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije