Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morala je reagirati

Kolega iz 'Američke pite' ismijao njeno tijelo, evo kako mu je odgovorila

tara reid
Foto: Instagram
1/5
26.06.2014.
u 17:04

Jason Biggs komentirao je tijelo kolegice Tare Reid, a ona mu je poslala pozdrav s plaže

Dugo je liposukcija Tare Reid važila za jedan od najgorih primjera kada plastična operacija krene krivo. Zvijezdu "Američke pite" nedavno je ismijao i kolega Jason Biggs.

Na pitanje kada bi trebao birati između Lindsay Lohan i Tare, koju bi od njih odabrao, Biggs se odlučio za Lohan.

Tarino tijelo. Ne znam što se događa s tim. Nisam siguran ni da je ona svjesna što se događa s njom – našalio se Biggs, no čini se da su njegovi komentari ipak povrijedili Tarinu taštinu.

Glumica koja se nakon "Američke pite" pojavila u neočekivanom hitu Sharkanado na svom je Instagramu objavila fotografije u kupaćem kostimu. Izležavajući se na plaži u Australiji, 38-godišnja glumica pokazala je da se dovela u red te kako je sanirala posljedice lošeg plastičnog zahvata.

>>Glumica Tara Reid udala se nakon jednog dana zaruka

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:00 27.06.2014.

Po fotografijama je kristalno jasno da je covjek u pravu, I da tijelo doticne izgleda u najmanju ruku cudno. Sve ispod rebara neproporcionalno je, kvrgavo, grbavo itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije