Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Postati celebritiy'

Kim Kardashian presretna jer je njena igrica postala pravi hit

Kim Kardashian igrica
Foto: Screenshot
15.07.2014.
u 13:20

Otkada je puštena u promet, besplatna igrica "Kim Kardashian: Hollywood" u kojoj je cilj postati celebrity, među najpopularnijim je igricama na iTunesu

Kim Kardashian ima novi razlog za slavlje.

Otkada je puštena u promet, besplatna igrica "Kim Kardashian: Hollywood" u kojoj je cilj postati celebrity, među najpopularnijim je igricama na iTunesu, a predviđa se da bi starleta od nje mogla zaraditi 200 milijuna dolara, odnosno oko 1,1 milijardi kuna.

- Jako sam uzbuđena što je ljudi tako uživaju u mojoj igrici. Cijeli ovaj projekt bio je posebno iskustvo, rekla je za E!News.

Kim je snimila i svoj glas koji vodi korisnike kroz igricu. Odjeću, nakit, kozmetiku i sve ostale detalje koje lik u igrici treba imati da postane "celebrity" potrebno je kupiti dok je sama igrica besplatna. Ekvivalent od 5000 dolara u igrici je 30 kuna, a par cipela u igrici košta 4000 dolara.

 

>>Kim Kardashian ne želi platiti račun zubaru u iznosu od 10 tisuća kuna

>>Kanye ne podnosi Kim, a prošlo tek 46 dana braka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije