Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prve obiteljske fotografije

Kelly Rowland ponosno pokazala sina!

kelly rowland
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
18.03.2015.
u 11:08

Četiri mjeseca nakon poroda američka pjevačica Kelly Rowland ponosno je pokazala svog sinčića Titana Jewella u editorijalu za magazin Essence

Prve obiteljske fotografije Kelly Rowland konačno su izašle u javnost. Novopečena majka pozirala je za naslovnicu magazina Essence sa suprugom Timom Witherspoonom i njihovim četveromjesečnim dječakom.

U intervjuu za Essence pjevačica je progovorila o protekloj godini koja je za nju bila puna sretnih, ali i tužnih trenutaka. Osim što se u tajnosti udala za Tima Witherspoona, pjevačica je prvi put postala majka, a njezinu beskrajnu sreću prekinula je iznenadna smrt njezine majke.

- Moj put do sreće nije bio nimalo lak i na njemu sam doživjela brojne izazove, ali sada sam neizmjerno sretna jer sam okružena s toliko ljubavi - izjavila je Kelly. 

>>Kelly Rowland postala majka zdravog dječaka!

>>Kelly Rowland udala se u strogoj tajnosti

Komentara 1

Avatar Allemann
Allemann
13:08 18.03.2015.

Sin joj je ružan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije