Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upitan reality

Kardashiani u panici: Potkrada ih ekipa koja ih snima?

scott i kourtney
Foto: Instagram
1/4
13.08.2014.
u 09:15

Obitelj Kardashian bijesni, a pod upitnikom je i snimanje desete sezone realityja ''Keeping Up With the Kardashians''...

Obitelj Kardashian bijesni, a pod upitnikom je i snimanje desete sezone realityja ''Keeping Up With the Kardashians''. Osim što je gledanost sve slabija, sestre su bijesne jer sumnjaju da ih netko iz ekipe potkrada.

Prema pisanju američkog portala RadarOnline, Scott Disick, partner Kourtney Kardashian, prijavio je policiji nestanak novca iz njihove iznajmljene kuće. Sestre su odmah posumnjale na ljude iz ekipe koja snima reality te zahtijevaju da prije snimanja nove sezone svi članovi ekipe budu podvrgnuti poligrafskom ispitivanju. Obitelj je bila opljačkana i u veljači, kada im je oduzeto 50 tisuća dolara.

Foto: 'PLANET PHOTOS'

>>Pobjegla iz restorana pa konobarici u lice bacila novac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije